No Gravity Dive CenterNo Gravity Dive Center tulajdonos

No Gravity Magyar Búvárközpont és Utazási Iroda Phuket Thaiföld

Szeretnél egy egzotikus nyaralást, de azt sem tudod, hogy kezdj bele?

Mi segítünk neked, hogy álmod valóra váljon. Phuket sziget tökéletes célpont egy egzotikus thaiföldi nyaraláshoz. Mi pedig több, mint 8 év itt töltött idő tapasztalataival segítünk majd, hogy minden a legjobban sikerüljön.

Szolgáltatásaink:

  • teljes körű utazásszervezés Thaiföldre, Phuket környékére
  • repülőjegyek
  • szállásfoglalás Phuket -en
  • programok Phuket szigeten és a környék látnivalóinak felfedezésére
  • hajós kirándulások Phi Phi sziget, Racha és Similan szigetekre és a Phang Nga öböl szigetvilágába
  • dzsungeltúrák, rafting és kalandprogramok a Khao Sok Nemzeti Parkban
  • búvárkodás teljesen kezdőknek, próbamerülés tengerpartról és hajóról
  • Napi hajós búvárutak és 2-6 napos búvárszafarik Thaiföld legszebb merülőhelyeire
  • PADI búvártanfolyamok magyarul, privát magyar búvároktatóval a hivatásos búvár szintig

Függetlenül attól, hogy egy 4-5 csillagos szállodában vagy egy olcsóbb vendégházban szeretnél megszállni, segítünk megtalálni a számodra legjobbat. Szállás kínálatunkban találsz néhány jól bevált helyet, de Phuket sziget bármelyik szálláshelyére tudunk foglalni kedvezményes áron. Emellett részletes felvilágosítást adunk mindenről, hogy ne érjenek kellemetlen meglepetések a helyszínen. Mire gondolok? Építkezés a szomszédban, tisztaság, távolság a központtól és tengerparttól… Bármiről, ami fontos szempont lehet, hogy thaiföldi nyaralásod a legkényelmesebb legyen.

Ha nem csak a tengerparton szeretnél pihenni, hanem szeretnéd bejárni a környék nevezetességeit, mi a legjobb túrákat, programokat ajánljuk a figyelmedbe.

Bejárhatod velünk a legszebb szigeteket, gyönyörű tengerpartokat, kilátóhelyeket. Túrázhatsz a dzsungelben frissítő vízesésekhez, kajakkal, elefánt háton vagy a rafting túrákon. Életre szóló emlékekkel leszel gazdagabb.

Legyen az tengeri kajakozás a James Bond szigetnél, sznorkelezés a lenyűgöző Phi  Phi  vagy Similan szigetek környékén, egy séta Leonardo DiCaprio nyomában Maya Bay-ben, a Part című film helyszínén, most megteheted. Kipróbálhatod a búvárkodást a felszínen, maszkkal és légzőcsővel, vagy a víz alatt magyar búvároktatóval a trópusi korallzátonyokon.

Ha még sosem próbáltad a búvárkodást, Phuket -en a legjobb körülmények között teheted meg ezt. Rövid, magyar nyelvű tájékoztató után, tapasztalt magyar búvároktató vezetésével fedezheted fel a víz alatti világot. A tenger tiszta és mindig meleg, tele élettel.

Ha megtetszik a búvárkodás, a No Gravity búvárközpontban néhány nap alatt PADI Open Water (kezdő búvár) minősítést szerezhetsz, s tanfolyamod alatt megajándékozunk 1-2 extra merüléssel, hogy még több víz alatti gyakorlatot szerezz.

Phuket környékén találhatóak Thaiföld legszebb merülőhelyei, mint a Similan Nemzeti Park és a Phi Phi Nemzeti Park, melyek egy életre szóló kalandot tartogatnak minden búvár számára. Nálunk tapasztalt búvároktatók vezetésével  merülhetsz, privát csoportokban (max 4 búvár/oktató), hogy a legtöbbet meg tudjuk mutatni neked az élővilágból, az apró csikóhalaktól a cetcápákig.

PADI búvártanfolyamainkon kezdőtől egész a hivatásos (Divemaster) szintig képezheted magad és speciális tanfolyamokon is részt vehetsz a barlangi búvárkodástól a víz alatti fotózásig. A No Gravity Dive Centerben olyan búvároktatóktól tanulhatsz, akik itt élnek és tökéletesen ismerik a merülőhelyeket. Búvártanfolyamaink kis csoportokban, 1-4 fő/oktató zajlanak, hogy biztosítsuk a maximális figyelmet és biztonságot számodra.

Csak képzeld el magad egy hófehér homokos, kókusz pálmákkal tűzdelt tengerparton a türkiz kék tengerben. Ha ilyen helyen szeretnél nyaralni, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Vár Phuket és a No Gravity

Kékesi Attila

Cégtulajdonos, búvároktató