Merülés Phuket sziget tengerpartjain

merülés Phuket

Tengerparti merüléseinket azoknak ajánljuk, akik nem akarnak egész nap távol lenni. Tökéletesen alkalmas családok számára vagy akik a legnyugodtabb körülmények között szeretnének merülni. A tengerparti merülés Phuket szigeten Kata és Nai Harn Beach környékén a legjobb. Programjaink ezeken a partokon zajlanak.

Előre megbeszélt  helyen és időben találkozunk. Ez történhet az adott tengerparton vagy a szállásodon is. A parton rövid eligazítás után összeszerelünk, szép nyugodtan elkészülünk és irány a tenger. Mindkét merülőhely könnyű, a mélység maximum 12-15 méter. A látványt a kőkorallok, sziklák és az ezek körül élő kisebb halak nyújtják. Különféle színes pillangóhalak, angyalhalak, sügérek, tűzhalak és kisebb nagyobb halrajok. Olyan különlegességekre is van esély, mint a csikóhal, szellem pipahal vagy az utánzó polip. Különleges tengeri csigákat és más apró élőlényeket, rákokat találni a szilkák repedéseiben.

Próbamerülésre vagy felfrissítő merülésre is tökéletesen alkalmas a környezet. Ha nem merültél jó ideje és szeretnél sekély vízben gyakorolni, itt kitűnő lehetőség van rá. A tengerpartról besétálva, rövid felszíni úszás után érjük el a merülőhelyet. Az aljzat homokos és lassan mélyül, tehát tökéletes a gyakorlásra. A sekély vízből pár perc úszás után elérjük a zátonyt.

Ne feledd, amíg merülsz, a család sem fog unatkozni! A tengerpart mindkét helyen gyönyörű és fürdésre, pihenésre tökéletesen alkalmas. Mindkét tengerparton vannak éttermek és boltok is.
A merülés Phuket sziget partjain novembertől májusig a legjobb, ilyenkor a legjobbak a körülmények.

Merülés Phuket – Árak

Próbamerülőknek (PADI DSD) és végzett búvároknak egyaránt:
1 merülés Phuket                             1.900,-THB
2 merülés Phuket                             2.900,-THB

Az ár tartalmazza:

  • transzfert Chalong, Kata és Karon Beach-ről.
  • merülésvezetést.
  • búvárfelszerelést.