Stúdió Apartman Phuket Rawai Beach – Title Resort ****

stúdió apartman
Stúdió Apartman Fotók

Kiadó Stúdió Apartman 1-2 személy részére a The Title Resort területén. A négy csillagos szállás 2014-ben épült, közvetlenül Rawai tengerpartján. Tiszta, modern stílusú apartmanban élvezheted phuketi nyaralásod. Az apartman területe 27 m².

A szállás területén egy nagy felnőtt medence, egy gyermek medence és szauna is található. Biztonsági szolgálat üzemel a resort területén napi 24 órában.

Ez a kiadó apartman a felnőtt medencénél található a 2. emeleten, erkélye nyugati fekvésű, részlegesen a tengere néző kilátással. A folyosóról belépve az előszobába érsz, innen jobbra nyílik a fürdőszoba. Előre haladva bal oldalon konyha pult, mely mikróval, nagy hűtővel, kávé és teafőzővel, teljes étkészlettel fogad. Innen a szobába érsz, mely két külön álló ággyal felszerelt. Az ágyakat igény szerint össze is lehet tolni. Az ágyak mellett kis íróasztal, olvasólámpa, széf. A szobából nyílik az erkély, két székkel, asztallal. Az erkély kilátása szemben a resort másik épületére néz, jobbra a gyerek medencét, balra nézve a tengert látod a fák között.

A resort tengerparti bejárata és a recepció 50 méter az apartmantól. A tengerparti sétányon hangulatos helyi és nemzetközi éttermek, bárok sorakoznak. Van itt saláta bár, japán étterem és itt eheted Phuket legjobb hamburgerét is. Az igazgyöngy árusok mellett számos helyi étterem található, melyek hal és más tengeri ételekre specializálódtak. A piacon megvásárolt halakat, tengeri herkentyűket elkészítik kérésre, itt igazán kiadós tengeri lakomában lehet részed.

Stúdió Apartman Árak

Időszak Apartman/Éj
December 11 – Január 31 THB 2000
Február 1 – Április 19 THB 1200
Április 20 – Október 30 THB 1000
Október 31 – December 10 THB 1200
Végső Takarítási Díj THB 500

 

A Stúdió Apartman árak a reggeli és más étkezések árát nem tartalmazzák. Reggeli igénybe vehető a környékbeli éttermekben vagy saját készítéssel.

Megjegyzés:

  • Apartman elfoglalása: 14:00 (előzetes megbeszélés alapján ez igény szerint módosítható)
  • Kijelentkezés: 12:00
  • Későbbi kijelentkezés esetén, 18:00-ig a napi aktuális ár felét, 18:00 utáni távozáskor teljes egy napi apartman árat kell fizetni.
  • Stúdió Apartman foglalás: a teljes költség 30%-ának előzetes befizetésével történik, a második rész befizetése érkezés után.
  • Stúdió Apartman foglalás törlése: érkezés előtt minimum 21 nappal írásban, annak általunk történő visszaigazolásával történik, ellenkező esetben az előleg elveszik.
  • Pótágy nem lehetséges, az apartman 2 személyes.